Was in Genova zu tun

PERLE VON LIGURIEN

Her Hotel Parigi biedt de mogelijkheid om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te voet te bezoeken.

Op loopafstand zijn er het Museum Theater „La Commenda“ en het Maritiem Museum „Galata“.

Een korte wandeling van de vissersboten, langs de nieuwe vismarkt en U komt in Waterman.

Voor kunstliefhebbers, zal onvermijdelijk een rondleiding in de Via Garibaldi, ook wel bekend als „Strada Nuova“, de Weg van de Musea en de UNESCO World Heritage Site is.

Galata Museo del Mare

De Galata Museo del Mare u aan boord, er identificeert zich in de levens van zeelieden, reizigers en emigranten.

De grootste Maritiem Museum staat in de Italiaanse maritieme museum ontwerp voor de kwaliteit en innovatie van de reconstructies. Zelfs vandaag de dag, voor een publiek dat bestaat uit verschillende mensen, leeftijden en achtergronden en vaak ver van de zee en haar cultuur, de Galata „effecten“ met de mogelijkheid om de bezoeker onder te dompelen in reconstructies attente, hoogwaardig wetenschappelijk en formele, ontworpen om de beste voorstelling van een tijdperk, een type schip, het leven dat we woonden aan boord mogelijk te maken.

Acquario di Genova

Het grootste aquarium in Italië. De rijkste blootstelling van aquatische biodiversiteit in Europa. Meer dan zeventig ecosystemen waarin ze duiken.

Meer in termen van het display tanks en diersoorten per jaar, het openen van vandaag nieuwe ruimtes en nieuwe soorten die representatief zijn omgeving te behouden verwachten het publiek om nieuwe ervaringen spannend en leerzaam. Door zeekoeien die aanleiding geven tot de mythe van de sirenes hebben gegeven aan de beroemde Delfine, van schattige pinguïns naar de grote roofdieren van de zee – haaien -. Kwallen, zeehonden, kleurrijke rifvissen, roggen tot volledige een van de mooiste locaties in de stad te aaien. Kom met ons mee op een reis die je hart zal vullen met emoties en een diep gevoel van respect voor de zee.